12 Kişilik Yemek Takımları

Taç 12 Kişilik Yemek Takımları

Taç, estetik ve kaliteli yemek takımlarıyla tanınan bir markadır. Her biri özenle tasarlanmış, zarafet ve işlevselliği bir araya getiren Taç 12 kişilik yemek takımları, sofralarınıza şıklık katıyor. Çeşitli desen ve renk seçenekleriyle her zevke hitap eden bu takımlar, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Hem günlük kullanıma hem de özel davetlere uygun olan bu takımlar, kolay temizlenebilir özellikleriyle de dikkat çeker. Taç'ın kalitesi ve şıklığı ile donatılmış olan yemek takımları, misafirlerinizi etkilemenin yanı sıra, sofralarınıza ayrı bir zarafet katıyor.
12 Kişilik Yemek Takımları Setleri Fiyatları - Taç
12 Kişilik Yemek Takımları Setleri Fiyatları - Taç
Çeyiz listesinin olmazsa olmazı ve hayatınız boyunca kullanacağınız ürünler kapsamında 12 kişilik yemek takımları önemli rol üstlenecektir. Her açıdan kullanım sıklığı olan bu ürünlerde çeşitlilik çok fazladır. Fakat her birine dair araştırma yaparken dikkate almanız gereken en önemli husus markadır. Markası belirgin bir şekilde öne çıkmış olan Taç yemek takımları ürünleri olabildiğince çok rağbet gören ürünlerdir. Mutfak eşyası kapsamında da değer gören yemek takımları hususunda ise marka bazında kullanıcı memnuniyetini kapsayan pek çok durum dikkatimizi çekmektedir. 500 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşteriler ücretsiz kargo hizmetinden faydalanır. Ayrıca kargonuzu kapıda ödeyebilmeniz mümkündür. Nakit veya kredi kartı ile mümkün olan ödeme şekli haricinde havale ve EFT kolaylığı da sunulmaktadır. Cazip ödeme kampanyası şeklinde değerlendireceğiniz alışverişiniz 12 aya varan taksitlere bölünür. Kargo nedeniyle hasar gören ürünlerin 14 gün içinde iadesi mümkündür. Bunun haricinde hasarlı ürünlerin birebir değişimi mümkün olup kampanya indirimlerinden de yararlanabilirsiniz.

En İyi 12 Kişilik Yemek Takımları


Taç , yıllardır kaliteli ve şık yemek takımlarıyla adından söz ettiriyor. En iyi 12 kişilik yemek takımları arasında öne çıkan Taç modelleri, zarif tasarımları ve dayanıklı malzemeleriyle dikkat çekiyor. Farklı desen ve renk seçenekleriyle her zevke hitap eden bu takımlar, özel günlerde ve günlük kullanımda şıklığı garantiliyor. Hem estetik görünümleriyle hem de pratik kullanımlarıyla Taç yemek takımları, sofralarınızı göz alıcı bir atmosfere dönüştürüyor. Misafirlerinizi ağırlarken kalitenin ve zarafetin keyfini Taç ile çıkarın.
En İyi 12 Kişilik Yemek Takımları Mağaza Satışları - Taç
En İyi 12 Kişilik Yemek Takımları Mağaza Satışları - Taç
En iyi 12 kişilik yemek takımları kapsamında en iyi kategorisinin içine giren ürünlerin daha çok kişiye hitap ettiği görülüyor. Sebebi ise daha fazla parçanın bir arada bulunması ve kampanya içeriyor olmasıdır. İçlerinden bazılarına örnek verecek olduğumuzda aşağıdaki maddeleri ipucu şeklinde değerlendirmeniz mümkün olacaktır. 
Eliza Alyona 53 parça 12 kişilik yemek takımı 
Laterna Palermo 53 parça 12 kişilik yemek takımı
Bella Minola 60 parça 12 kişilik yemek takımı 
Eliza Carmilla 53 parça 12 kişilik yemek takımı 
Belirttiğimiz maddeler haricinde 24 parçalı yemek takımları da mevcuttur. Fakat her parça ileriki zamanda gerekli olacağından daha fazla parçalı ürünü tercih etmeniz akıllıca olacaktır.  

12 Kişilik Yemek Takımları Fiyatları Modelleri 

Taç , kaliteli ve estetik yemek takımlarıyla tanınan bir markadır. Taç  12 kişilik yemek takımları geniş bir ürün yelpazesine sahiptir ve her zevke uygun seçenekleri bulunmaktadır. Bu takımlar, dayanıklı malzemelerden üretilmiş olup uzun ömürlü kullanım sunarlar. Farklı desenler, renkler ve tarzlarda sunulan modeller, her masa düzenine uyum sağlar.
12 Kişilik Yemek Takımları Fiyatı - Fiyatları - Taç
12 Kişilik Yemek Takımları Fiyatı - Fiyatları - Taç
Taç 'in yemek takımları, zarif tasarımlarıyla sofralara şıklık katar ve misafirlerinizi etkileyici bir atmosferde ağırlamanızı sağlar. Fiyatları ise kaliteye göre değişiklik gösterir, ancak genellikle uygun fiyatlarla sunulur.
12 kişilik yemek takımları fiyatları modelleri beraberinde parça bazında kategorilere ayrılmaktadır. Ortalama fiyatlar 4.999TL ile10.399TL arasında değişmektedir. Modelleri açısından araştırma yaparken ürün parça sayısını baz almanız gerekmektedir. Ayrıca birbirinden farklı yemek takımları arasında takımı farklılaştıran renk seçeneğini de dikkate alabilirsiniz. 

Taç Çok Seçenekli 12 Kişilik Yemek Takımları 


Taç Çok Seçenekli 12 Kişilik Yemek Takımları, evdeki yemek deneyimini zenginleştiren ve misafir ağırlamayı keyifli hale getiren önemli bir mutfak gerecidir. Bu takımlar, zarif tasarımları ve dayanıklı malzemeleriyle dikkat çeker. Her bir set, farklı desenler ve renklerle sunulur, bu da kişisel tercihlere ve dekorasyona uyum sağlar. Porselen veya seramik gibi yüksek kaliteli malzemelerden üretilen takımlar, uzun ömürlü kullanım sağlar. Çatal, bıçak, kaşık ve tabak gibi parçalar, herkesin rahatça kullanabileceği ergonomik yapıya sahiptir. Taç Çok Seçenekli 12 Kişilik Yemek Takımları, hem görsel hem de işlevsel açıdan mükemmel bir tercihtir.
Taç Çok Seçenekli 12 Kişilik Yemek Takımları - Porselen Sofra Takımları - Taç
Taç Çok Seçenekli 12 Kişilik Yemek Takımları - Porselen Sofra Takımları - Taç
Taç çok seçenekli 12 kişilik yemek takımları genel olarak 53 parçalı yemek takımları şeklinde bilinir. Tabii ki isteğinize uygun olabilen 24 parçalı yemek takımları da mevcuttur. Online olarak sitesini incelediğinizde ürünlere dair her detayı görebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz. Platin veya Gold modellerden birini tercih ederek hayatınıza güzel bir dokunuş yapabilirsiniz. 

Dayanıklı ve Kaliteli 12 Kişilik Yemek Takımları 

Taç , uzun yıllara dayanan deneyimi ve üstün kalitesiyle bilinen bir markadır. Taç'ın dayanıklı ve kaliteli 12 kişilik yemek takımları, sofralarınıza zarafet ve şıklık katmak için ideal bir seçenektir. Her bir parçası özenle tasarlanmış olan bu takımlar, sağlam yapılarıyla dikkat çekerken aynı zamanda estetik görünümleriyle de göz kamaştırır. Şık desenler, zarif hatlar ve dayanıklı malzemeler, Taç yemek takımlarını diğerlerinden ayırır. Hem günlük kullanıma uygun hem de özel davetler için ideal olan bu takımlar, sofralarınıza şıklık ve zarafet katacak kaliteli seçenekler sunar.
Dayanıklı Ve Kaliteli 12 Kişilik Yemek Takımları - Porselen Yemek Takımları - Taç
Dayanıklı Ve Kaliteli 12 Kişilik Yemek Takımları - Porselen Yemek Takımları - Taç
Ürün araştırması yaparken dikkate almanız gereken iki önemli husus vardır. Bunların başında kalite gelmektedir. İkinci olarak ise dayanıklılık konusu gelir. Dayanıklı ve kaliteli 12 kişilik yemek takımları Taç ürünleri arasında mevcuttur. Her biri kalite açısından uzun yıllar kullanılabilecek mutfak ve çeyiz ürünleridir. Özellikle indirimdeyken bu ürünleri satın almak uzun vadede akıllıca bir seçim olacaktır. 

Ev Mutfağına Özel 12 Kişilik Yemek Takımları 

Taç Ev Mutfağına Özel 12 Kişilik Yemek Takımları, şıklık ve pratiklik arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Her bir parça, zarafetin ve kalitenin birleşimini sunarken, aynı zamanda dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Bu yemek takımları, her öğünde sofranıza estetik bir dokunuş katarken, aynı zamanda günlük kullanıma da uygun. Sağlam yapısıyla uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanım sunar. Gerek özel davetlerde gerekse günlük kullanımda tercih edilen Taç Ev Mutfağına Özel 12 Kişilik Yemek Takımları, mutfağınızı zenginleştirecek ve her yemeği bir ziyafete dönüştürecektir.
Ev Mutfağına Özel 12 Kişilik Porselen Yemek Takımları - Sofra Takımları - Taç
Ev Mutfağına Özel 12 Kişilik Porselen Yemek Takımları - Sofra Takımları - Taç
Ev mutfağına özel 12 kişilik yemek takımları açısından değerlendirmeniz gereken en iyi seçenekler 24 parçalı yemek takımları olacaktır. Özellikle çeyizlik bir mutfak eşyası düşünmüyor ve günlük kullanıma uygun olsun istiyorsanız; tercihiniz 24 parçalı 12 kişilik yemek takımlarından yana olmalıdır. Bu açıdan Renoir Sevilla 24 parçalı yemek takımını önermekteyiz. Tabii bu bizim önerimiz olsa da Taç ürünleri arasında daha birçok 24 parçalı ve daha üst düzey yemek takımları bulunmaktadır. Kalitesinden ödün vermeyen yemek takımları kullanıcı memnuniyetini düşünerek üretilmiş eşyalardır.

Taç Firmasının Sunduğu Avantajlar

Taç markasının ürünlerini tercih etmeniz durumunda aşağıdaki fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Düğün masraflarını düşünen çiftlere çeyiz setleri fiyatları ile daha da artacak masraflarını azaltmak için Taç çeyiz setlerini almalarını tavsiye edebiliriz.
500 TL ve üzerinde ücretsiz kargo hizmeti
Kapıda nakit veya kart ödeme kolaylığı
Havale EFT ödeme kolaylığı
12 aya varan taksitle online kart ile ödeme fırsatı
Bir günde kapıda teslimat
Hasarlı ürünlerde 14 gün koşulsuz iade
Kampanya indirimleri
Hasarlı ürünlerin birebir değişimi

Taç Yemek Takımları için İletişim

En iyi 12 kişilik yemek takımları setleri modelleri, fiyatları, indirimli kampanyalar veya kargo hizmetiyle ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Telefon:
08503039000
Adres:
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul

1 Yorumlar

  1. Taç Ev Mutfağına Özel 12 Kişilik Yemek Takımları, şıklık ve pratiklik arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Her bir parça, zarafetin ve kalitenin birleşimini sunarken, aynı zamanda dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Bu yemek takımları, her öğünde sofranıza estetik bir dokunuş katarken, aynı zamanda günlük kullanıma da uygun. Sağlam yapısıyla uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanım sunar. Gerek özel davetlerde gerekse günlük kullanımda tercih edilen Taç Ev Mutfağına Özel 12 Kişilik Yemek Takımları, mutfağınızı zenginleştirecek ve her yemeği bir ziyafete dönüştürecektir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski